Gesloten deuren CMO schuld van Eidos

De co-developer van Championship Manager Online, Jadestone, heeft de schuld voor het sluiten van de servers van de game in de schoenen van Eidos geschoven. Volgens de studio kunnen zij niets doen aan het sluiten van de online deuren en is alle verantwoordelijkheid in deze voor Eidos.

We - at Jadestone - cannot talk about the decision to close the game, due to contractual obligations. We will not answer or comment any such questions. The game, the brand, the internet domain and the subscriptions are all owned by Eidos and the decision to cease the service is entirely theirs to make. The decision was made unilaterally by them, and we are not at liberty to comment on any reasoning.

Dus óf Jadestone is echt onschuldig in deze zaak, of ze hebben gewoonweg niet genoeg moeite genomen om tegen het besluit van Eidos op te treden. Hoe dan ook, vanaf eind april zullen duizenden spelers teleurgesteld moeten worden, want op 30 april worden de deuren definitief dichtgegooid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?