Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Gesloten bèta voor EndWar

Tijdens de UbiDays was de allernieuwste Tom Clancy Game, EndWar, te spelen. Ubisoft heeft besloten om een gesloten bèta te houden voor deze game.

De bèta zal alleen op de Xbox 360 plaatsvinden en start ergens in juni. De bèta zal drie weken duren en je kan daarbij in drie maps spelen. De maps zijn gebaseerd om ze op 1vs1 te spelen of 2vs2.

Je kan jezelf hier inschrijven voor de bèta. Misschien wordt je gekozen, misschien niet. De echte game komt dit jaar nog uit op Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?