Check hier alle PlayStation State of Play content

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World, Battle Royale
  • Gameliner score -

Gesloten bèta Ghost Recon Frontline uitgesteld

De gesloten bèta van Ghost Recon Frontline had vandaag van start moeten gaan. Ubisoft heeft deze test echter uitgesteld.

Ongeveer een week geleden kondigde Ubisoft de battle royale Ghost Recon Frontline aan. Deze free-to-play battle royale onder de Ghost Recon IP had vandaag een besloten test moeten krijgen, waarmee fans al een eerste voorproefje van de game konden krijgen. Ubisoft heeft echter via Twitter laten weten dat deze bèta test niet doorgaat, maar wordt uitgesteld naar een latere datum. In de tweet wordt niet gesproken over een nieuwe datum of de exacte reden van het uitstellen. Ubisoft geeft enkel aan dat het team achter de game er hard aan werkt om de best mogelijke ervaring te creëren.

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline heeft nog geen releasedatum. De nieuwe datum van de besloten test wordt door Ubisoft spoedig bekendgemaakt.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?