Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Geslachtsdelen in Spore?

In de nieuwste game van Will Wright, Spore, kun je jouw zelfgemaakte wezens en volkeren leiden van de geboorte tot aan het eind. In het teken van het 'zelf maken' van deze wezentjes, werd de 'Spore Creature Creator' uitgebracht, waarmee mensen voordat de game uitkomt al mee aan de slag kunnen, en dus alvast hun eigen creaties kunnen maken.

Maar ja, als je de fantasie van mensen kent, weet je ook dat daar soms rare dingen uit kunnen komen. Zo ook met Spore, want nadat deze creator uit was gebracht, doken er al gauw plaatjes op van 'penis monsters'. Will Wright heeft vandaag gereageerd op deze vieze monstertjes, en zei: "Als je de speler deze controle geeft, kun je aannemen dat ze het onverwachte gaan doen".

Ook had Wright het nog even over zijn toekomstplannen met Spore. Hij wil namelijk in de toekomst veel meer gaan uitbrengen in het teken van Spore dan alleen extra toevoegingen aan de game. Hij denkt bijvoorbeeld aan films, boeken, tv, of andere dingen waar je Spore in zou kunnen gebruiken. "Alles wat je kunt bedenken met de merknaam Spore zou wel eens kunnen gaan komen", aldus Wright.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?