Geslachtsdelen in Spore?

Geplaatst: 29 augustus 2008 13:50
Aangepast: 6 juni 2018 14:58

In de nieuwste game van Will Wright, Spore, kun je jouw zelfgemaakte wezens en volkeren leiden van de geboorte tot aan het eind. In het teken van het 'zelf maken' van deze wezentjes, werd de 'Spore Creature Creator' uitgebracht, waarmee mensen voordat de game uitkomt al mee aan de slag kunnen, en dus alvast hun eigen creaties kunnen maken.

Maar ja, als je de fantasie van mensen kent, weet je ook dat daar soms rare dingen uit kunnen komen. Zo ook met Spore, want nadat deze creator uit was gebracht, doken er al gauw plaatjes op van 'penis monsters'. Will Wright heeft vandaag gereageerd op deze vieze monstertjes, en zei: "Als je de speler deze controle geeft, kun je aannemen dat ze het onverwachte gaan doen".

Ook had Wright het nog even over zijn toekomstplannen met Spore. Hij wil namelijk in de toekomst veel meer gaan uitbrengen in het teken van Spore dan alleen extra toevoegingen aan de game. Hij denkt bijvoorbeeld aan films, boeken, tv, of andere dingen waar je Spore in zou kunnen gebruiken. "Alles wat je kunt bedenken met de merknaam Spore zou wel eens kunnen gaan komen", aldus Wright.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spore

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS

Releasedatum

5 september 2008

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer