Geruchten over nieuwe Xbox Natal zijn waar

Ongeveer een week geleden waren er al geruchten over een nieuwe Xbox. Project Natal zou namelijk niet alleen een nieuw project zijn, maar ook de introductie van een nieuwe console. Vandaag is aan het licht gekomen dat deze geruchten inderdaad waar zijn.

Steve Ballmer van Microsoft sprak vandaag in The Executive's Club of Chicago over de nieuwe console, en meldde dat deze in 2010 zou gaan verschijnen. Veel meer kon Ballmer nog niet vertellen, maar het lijkt er sterk op dat het hier inderdaad gaat om een 'Xbox Natal'. Wel wilde de beste man nog kwijt dat de technologie van de nieuwe Xbox ontzettend dicht bij de realiteit gaat komen, en dat de nieuwe console werkt met een camera die bewegingen én stemmen kan registreren (over Natal gesproken).

Een nieuwe Xbox: is het een goede zaak, of blijf je liever trouw aan je 360? We zullen zien wat het gaat worden, er is in ieder geval nog genoeg tijd voor nieuwe geruchten, details en ander gefluister over de nieuwe held van Microsoft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?