Gears of War 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 20 september 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Geruchten over Gears of War 3 onzin

Je ziet het steeds vaker gebeuren, en bij Gears of War is dit nu ook het geval. Het tweede deel van de serie is nog maar net uit, of er zijn alweer geruchten over een derde deel, dat met kerstmis 2010 uit zou moeten komen. Dit gerucht stond in een Amerikaans tijdschrift, namelijk EGM (Electronic Gaming Monthly).

Volgens Mark Rein van Epic is het allemaal totale onzin dat ze al bezig zijn met een derde deel. In een interview heeft hij duidelijke taal gesproken: "It's total nonsense, we're still working on improvements to Gears 2". Wat wel opvalt, is dat Rein niet zegt dat we helemaal geen derde deel mogen verwachten. Het zou dus zomaar kunnen dat er bij Epic wel een derde deel in de planning staat, maar dat de ontwikkeling ervan nog niet is begonnen. Maar ook dit moeten we met een korreltje zout nemen, want uitspraken als deze zijn in het verleden wel eens vaker gedaan...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?