Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc, Nintendo Entertainment System, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Geruchten nieuwe Prince of Persia

Onlangs berichtten we je al over een nieuwe Prince of Persia, met de mogelijke bijnaam Prodigy.

Veel officiële info is er tot nu toe nog niet bekend, toch heeft het Franse gameblad Joypad er een special over uitgegeven. Hierin wordt verkondigd dat Assasins Creed 2 nog niet in ontwikkeling is en de studio zich volledig stort op de nieuwe Prins. Hoogtepuntje van de special is een tipje onder de sluier van de graphics; deze zouden een mengeling van cell-shaded karakters in combinatie met een Realistische omgeving zijn. Dit zorgt voor een fabelachtige sprookjessfeer.

Het tijdreizen zal helaas tot een einde komen in de nieuwe telg, maar daar staat tegenover dat er een geheel nieuw vechtsysteem komt om de in mindere mate aanwezige schermutselingen te bedienen. Klimmen wordt belangrijker alsmede een semi-open structuur om het einde te behalen; geen sandbox, maar wel verschillende manieren om alles te doen.

Vooralsnog is de info van Joypad onbevestigde speculatie, en moeten we zien wat de tijd brengt voor Prince of Persia.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?