The Legend of Zelda: The Wind Waker

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 mei 2003
  • Platformen Nintendo GameCube
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Gerucht: Zelda: Wind Waker en Twilight Princess naar de Switch

Om het 35-jarig bestaan van Zelda te vieren, worden ook The Legend of Zelda: The Wind Waker en Twilight Princess uitgebracht. Meerdere insiders hebben dit gerucht gedeeld.

Volgens VCG-journalist Andy Robinson kunnen fans dit jaar uitkijken naar de remasters van The Legend of Zelda: The Wind Waker en Twilight Princess. Daarbij vermeldt hij dat hij er honderd proncent zeker van is. Ook Eurogamer Tom Philips ondersteunt dit gerucht via Twitter. Philips reageerde op een teleurstellend persoon, omdat The Wind Waker en Twilight Princess niet werden aangekondigd voor de Switch tijdens de Nintendo Direct van gisterenavond. "Zie je over een paar maanden", was hierbij zijn reactie. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD werd gisteren aangekondigd voor de Switch. Wind Waker werd uitgebracht op de GameCube en later nog eens op de Wii U. Twilight Princess verscheen zowel op de GameCube als op de Wii, maar ook deze kreeg een vernieuwde versie voor de Wii U. Mochten beide games uitkomen op de Switch, dan is het zeer waarschijnlijk dat deze worden overgezet vanuit de Wii U-versies.

Het gerucht dat The Legend of Zelda: The Wind Waker en Twilight Princess naar de Switch komen is tot nu toe nog niet bevestigd of ontkracht door Nintendo.

BRON AndyPlatonic

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?