Gerucht: Zelda: Wind Waker en Twilight Princess naar de Switch

Geplaatst: 18 februari 2021 15:29
Aangepast: 18 februari 2021 15:31

Om het 35-jarig bestaan van Zelda te vieren, worden ook The Legend of Zelda: The Wind Waker en Twilight Princess uitgebracht. Meerdere insiders hebben dit gerucht gedeeld.

Volgens VCG-journalist Andy Robinson kunnen fans dit jaar uitkijken naar de remasters van The Legend of Zelda: The Wind Waker en Twilight Princess. Daarbij vermeldt hij dat hij er honderd proncent zeker van is. Ook Eurogamer Tom Philips ondersteunt dit gerucht via Twitter. Philips reageerde op een teleurstellend persoon, omdat The Wind Waker en Twilight Princess niet werden aangekondigd voor de Switch tijdens de Nintendo Direct van gisterenavond. "Zie je over een paar maanden", was hierbij zijn reactie. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD werd gisteren aangekondigd voor de Switch. Wind Waker werd uitgebracht op de GameCube en later nog eens op de Wii U. Twilight Princess verscheen zowel op de GameCube als op de Wii, maar ook deze kreeg een vernieuwde versie voor de Wii U. Mochten beide games uitkomen op de Switch, dan is het zeer waarschijnlijk dat deze worden overgezet vanuit de Wii U-versies.

Het gerucht dat The Legend of Zelda: The Wind Waker en Twilight Princess naar de Switch komen is tot nu toe nog niet bevestigd of ontkracht door Nintendo.

Bron: AndyPlatonic
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: The Wind Waker

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo GameCube

Releasedatum

2 mei 2003

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord