Gerucht: Zelda trailer in oktober?

Komt de langverwachte Zelda trailer in oktober? Krijgen we dan eindelijk te weten waarom Link geen zwaard vast heeft op de al uitgegeven foto? Veel kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Volgens sommigen zal de nieuwe trailer getoond worden op de Nintendo Business Media top, die toevallig in oktober plaatsvindt.

Wat wij hopen is dat ze een tipje van de sluier lichten en ons meer informatie geven over comptabiliteit met de Wii Motion Plus. Houd Gameliner maar goed in de gaten voor meer nieuws!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?