Gerucht: Zelda: Spirit Tracks releasedatum?

Komt de nieuwe Zelda 4 december in onze winkelrekken? Volgens Amazon UK wel! Om haar site is het volgende te lezen:

This item will be released on december 4, 2009.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks is de nieuwe productie in de bekende Zelda reeks. Het is de tweede keer dat er een Zelda op de DS uitkomt (Phantom Hourglass was de eerste). Het speciale aan deze game is dat, zoals de naam al deed vermoeden, het mogelijk is om op een trein te zitten. Benieuwd of het evenveel succes zal hebben als de rest van de Zelda franchise.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?