Gerucht: Yakuza 3 toch naar Europa

Het was natuurlijk even schikken voor de Yakuza fans toen ze te horen krijgen dat Yakuza 3 niet naar Europa zal komen, maar er is nog hoop. De uitspraak die Ray Almeda enkele dagen geleden maakte was namelijk niets meer dan een persoonlijk mening.

We hoeven de hoop dus nog niet op te geven, want de game kan alsnog in Europa verschijnen. SEGA heeft namelijk vandaag bevestigd dat deze uitspraak enkel een persoonlijke mening was. Hopelijk heeft SEGA zelf dan ook een hele andere mening en komt de game dit jaar nog uit in Europa, maar de kans dat de game dit jaar nog verschijnt is waarschijnlijk erg klein.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?