Gerucht: Xbox Series X support Steam en Epic Games Store

Nu de volgende generatie consoles op de deuren staan te bonzen om hun entree te maken worden de geruchten rondom de consoles hardnekkiger. Volgens bronnen die dicht bij het vuur staan support Xbox Series X bijvoorbeeld Steam en Epic Games Store, dankzij een speciale modus.

Wellicht is het iets waar je nog nooit over hebt nagedacht, maar helemaal niet zo'n gek idee. Lekker op de bank genieten van je Steam library via je console. Als we de aanhoudende geruchten mogen geloven, dan is dat nu een stapje dichterbij. Microsoft lijkt voor de Xbox Series X een Windows-modus in te bouwen waarmee Steam en Epic Games Store worden ondersteund. Op zich niet eens zo'n vreemd idee natuurlijk als je bedenkt dat Microsoft zowel eigenaar is van Windows als de Xbox consoles.

Xbox Series X4

Microsoft heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Zou jij graag je games van Steam en Epic Games Store op je console willen spelen?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?