Gerucht: Xbox Series S geheugen uitbreiding voor 159 pond

De geheugen uitbreiding voor de Xbox Series S gaat zo'n 160 euro kosten. De console zelf heeft een opslagruimte van 512 gigabyte, maar als de grootte van de games vergelijkbaar is met die van de PS5, kun je hier niet lang mee vooruit.

De uitbreidingskaarten voor de Xbox Series S zijn onlangs online verschenen voor 159 pond. Die prijs is gebaseerd op een product-lijst die online is gevonden. Die lijst is nu verwijderd. Op de lijst stonden de geheugenkaarten voor de Xbox Series S voor 159 pond aangeboden door de retailer Smyths Toys. Deze geheugenkaart van Seagate breidt de opslagruimte van de Series S uit met 1 TB. Je kunt de kaart achter in de console steken, in een poort die speciaal gemaakt is voor de uitbreiding van het geheugen. Als je van plan bent om een Series S aan te schaffen, zal je op een gegeven moment zo'n geheugenkaart nodig hebben. De Xbox Series X heeft een interne opslagruimte van 1TB, maar met games van de grootte van bijvoorbeeld Call of Duty: Warzone is dat nog steeds niet enorm veel.

De pre-orders van de Xbox Series S en de Xbox Series X zijn vandaag live gegaan.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?