Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Gerucht: Xbox Series launchparty wordt gehouden in Nieuw-Zeeland

Dankzij een tweet van Xbox ANZ hebben we een idee wanneer en waar de launchparty van de Xbox Series console gehouden wordt.

Xbox heeft zelf al aangegeven dat het niet gaat om een nieuwe studio-overname of het X020 evenement. Aangezien het één dag voor de wereldwijde lancering van de Xbox Series wordt gehouden, hint het sterk naar een launchparty. Dankzij de coördinaten die eerder geteaset werden, weten we dat het in Nieuw-Zeeland gaat plaatsvinden. Nieuw-Zeeland is één van de weinige landen die Covid sterk onder controle heeft en is daarom wellicht een goede keuze voor een event zoals deze. Bekijk hier de laatste promotietrailer van de Xbox Series.

De Xbox Series lanceert wereldwijd vanaf 10 november.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?