Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Xbox krijgt nieuw logo in 2011

Vandaag verscheen er een mysterieuze video op Youtube. Volgends dit filmpje zal de Xbox in 2011 met een nieuw logo komen. Niet alleen de Xbox zal veranderen. Het ziet er namelijk naar uit dat Microsoft bezig is met het moderniseren van meerdere logo's.

Microsoft heeft echter nog niets officieel bevestigd, maar er bestaat dus een kans dat volgend jaar het Xbox logo er zo uit gaat zien. Wat denken jullie ervan, een verbetering of niet?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?