Gerucht: Xbox 360 Slim onderweg

De PlayStation 3 Slim is nog maar net bevestigd of er gaan al geruchten de ronde over een eventuele Xbox 360 Slim. Volgens David Cole, analist van DFC Intelligence, zal het namelijk niet lang duren totdat ook Microsoft hun console een nieuw design geeft.

David Cole:

There are a lot of questions Microsoft must weigh internally and there are always going to arguments on both sides of the fence around timing. So I don't know, but in our DFC forecasts we anticipated a major redesign in 2010.so I guess that was our bet.

Cole geeft echter wel toe dat er nog veel onzekerheid rondom deze versie van de console heerst, maar volgens Cole kunnen we in ieder geval een kleinere versie van de Xbox 360 verwachten in 2010.

Overigens denken een aantal andere analisten dat de nieuwe versie van de console kunnen verwachten zodra project Natal verschijnt. De tijd zal het leren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?