Gerucht: Xbox 360 Pro de markt uit, prijsverlaging Elite?

Er zijn drie soorten Xbox 360-modellen op de markt; Arcade, Pro en Elite. Allebei hebben ze zo hun eigenschappen en prijs, zodat er altijd wel eentje tussen zit met de features die jij wilt.

Toch blijkt er wat verwarring te zijn bij de aankoop van een Xbox 360. Daarom wilt Microsoft de Pro-variant van de markt halen en in plaats daarvan de Elite te gebruiken. Om een groot prijsverschil te voorkomen zal dan ook de prijs van de Elite omlaag gaan. Het gerucht gaat dat de Xbox 360 Elite 299 dollar zal gaan kosten. Zoveel kost de Xbox 360 Pro nu.-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?