Check hier alle X019 Londen-content

Gerucht: Xbox 360 krijgt een kleiner broertje?

De PlayStation 3 heeft al de PlayStation 3 Slim, maar gaat Microsoft met de Xbox 360 ook een Slim versie uitbrengen? We hebben een afbeelding waarop een heel interessant moederbord op staat, namelijk het Xbox 360 moederbord, maar dan met een gecombineerde CPU en GPU chip en, hij is kleiner dan de versie in de huidige Xbox 360. Betekend dit dat er een Slim versie van de Xbox 360 op komst is? We zullen het moeten afwachten.

Het zou namelijk net zo goed een goede photoshop of projectje zijn geweest van iemand die zich verveelde, maar we wachten het af tot Microsoft met een officiële aankondiging komt. Hieronder de afbeelding.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?