Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Wii prijsdaling?

Het gebeurde al eerder met de Xbox 360 en met de PlayStation 3. Nu is het de beurt aan de Wii om in de greep van de roddelpers terecht te komen. Dan hebben we het vooral over advertenties waarin de prijs gelekt wordt. Nu moeten we wel eerlijk toegeven dat het tot nu toe al altijd bij het juiste eind hadden. Nu heeft een van de grotere Amerikaanse winkelketens, 'Toys R us', een advertentie gelekt waarin de Nintendo Wii een prijs krijgt van 199,99 euro (of dollar). Dat is een korting van 50 euro op de huidige prijs. Ook 'Walmart' lekte eerder al dat
Nintendo dit jaar nog een prijsdaling zal doorvoeren.

Nintendo begint stilletjes aan ook de hete adem in hun nek te voelen van de twee andere consoles. Doordat zowel de PS3 en de Xbox 360 al van prijs zijn gedaald, heeft de Wii zware klappen gekregen in hun verkoopcijfers. Nu dat de PS3 en Xbox 360 gevaarlijk dicht bij de grens van 250 euro komen, moet Nintendo wel actie ondernemen. Als het prijsverschil namelijk te klein is, zouden mensen wel eens naar de concurrentie durven overstappen. Niets anders dan goed nieuws voor ons, zou ik zo zeggen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?