Gerucht: Wii games op de PS3?

Nog meer geruchten vandaag! Capcom producer Jun Takeuchi wou ons het volgende kwijt:

Pratend met andere ontwikkelaars in Japan, hoorde ik een paar van hun zeggen dat ze blij waren met de nieuwe Sony motion controller omdat ze dan gewoon Wii games kunnen porten naar de PS3

We proberen optimistisch te zijn en hopen dat deze ontwikkelaars de games niet rechtstreeks porten, maar toch een beetje moeite doen om het grafisch wat op te frissen. Nu, Sony heeft verder nog niets bevestigd. Dus tot dan blijft dit een groot gerucht

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?