Gerucht: Werkt Sony aan kleinere PS3?

Echt zeker weten doen we het niet, maar er gaat een gerucht de ronde dat Sony bezig is met de ontwikkeling van de PS3 Slim. De PS3 Slim kan gezien worden als een kleinere PlayStation 3, waarvan het onbekend is welke functionaliteiten het bezit.

Sony zou mogelijk de twee Taiwanese bedrijven Foxconn en Pegatron opdracht hebben gegeven om de PS3 Slim te maken. Deze twee bedrijven zijn ook verantwoordelijk voor de productie van de PlayStation 3.

Om het gerucht nog smakelijker te maken moet de PS3 Slim ook nog deze maand uitkomen om aan de vakantievraag te kunnen voldoen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?