Gerucht: Website hint naar vervolg van Yakuza-game Judgment

Geplaatst: 27 april 2021 23:13

Ryu Ga Gotoku Studio heeft een nieuwe website online gezet met een timer die lijkt te wijzen op een vervolg van de Yakuza-game Judgment . De site telt af naar Judgment Day en linkt naar een YouTube-video die op hetzelfde moment uitkomt.

Judgment is net naar next-gen consoles en Google Stadia gekomen. Het is dus niet vreemd dat er nu meer met de titel gaat gebeuren. Het blijft speculeren want naast een timer en datum staat er geen informatie op de pagina. Aangezien de pagina echter op de site van Yakuza-ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio zelf staat, wijzen alle tekenen op een opvolger van de Yakuza-spin-off Judgment . Het verhaal van Judgment vond plaats tussen het einde van het verhaal van Kazuma Kiryu in Yakuza 6 en het begin van Yakuza: Like a Dragon. Je speelt als Takayuki Yagami, een onteerde advocaat die privédetective is geworden en verdacht goed is in vechten.

De timer telt af naar 16 uur op 7 mei. De Judgment remaster is ondertussen te spelen op de PlayStation 5, Xbox Series en Google Stadia.

Bron: Ryu Ga Gotoku Studio
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Judgment

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord