Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: We krijgen dit jaar een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster

De nieuwe Call of Duty-game voor dit jaar is nog niet aangekondigd door Activision. Echter, als we de site van leeftijdsclassificatiesysteem PEGI mogen geloven, krijgen we dit jaar een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster.

Het leeftijdsclassificatiesysteem PEGI wordt in Europa gebruikt om aan te duiden voor welke leeftijdsgroep een game het meest geschikt is. Via de site van PEGI kun je voor elke game die een classificatie heeft gekregen, opzoeken welke daarbij hoort. Inmiddels is er dus een PEGI-classificatie opgedoken voor een game die Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered heet. Dit doet dus vermoeden dat er een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster aan gaat komen. Na het succes van de remaster van de originele Modern Warfare-titel, is het aannemelijk dat het vervolg tien jaar na de oorspronkelijke release ook een remaster gaat krijgen.

Call of Duty Modern Warfare 21

Volgens PEGI komt er dus een Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster aan. Activision heeft dit nog niet bevestigd, maar wellicht is het slechts een kwestie van tijd.

BRON PEGI

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?