Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Wallace & Gromit uitgesteld

Sommige Xbox 360 liefhebbers zullen zich vast hebben afgevraagd waarom het tweede deel van Wallace & Gromit vandaag niet op Xbox Live is verschenen en terecht. Volgens Major Nelson, belangrijke medewerker bij Xbox Live, is de game namelijk uigesteld.

Ontwikkelaar Telltale Games heet echter nog niet gereageerd op het feit dat de game nog niet online staat. Laten we in elk geval hopen dat de vertraging van de game niet lang zal duren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?