Gerucht: Volgende Total War-game heet Total War Saga: Troy

Geplaatst:
Aangepast: 12 augustus 2019 21:00

Het ziet ernaar uit dat de volgende game van Creative Assembly de Trojaanse oorlog gaat behandelen. De volgende Total War-game heet namelijk Total War Saga: Troy.

Hoewel er nog niets onthuld of bevestigd is door Creative Assembly, kunnen we ervan uitgaan dat de volgende game in de Total War-serie weer een Saga-titel wordt. De Total War: Saga-titels wijken iets af van de normale Total War-games. Daar waar de gewone Total War-games gaan over een bepaald historisch tijdperk, gaan de Saga-titels meer over een specifieke periode of historische gebeurtenis. De eerste Saga-game is Total War Saga: Thrones of Britannia, die zich tussen 878 en 1066 afspeelt op de Britse Eilanden. De volgende game in de Total War Saga-serie lijkt zich te gaan afspelen in Troje ten tijde van de Trojaanse oorlog. Reddit-gebruiker zhxws ontdekte onlangs namelijk een handelsmerk dat ontwikkelaar Creative Assembly in het Verenigd Koninkrijk heeft vastgelegd. Dit handelsmerk is vastgelegd voor de titel Total War Saga: Troy. Het ziet er dus naar uit dat dit de titel van de volgende Total War-game wordt.

Total War Saga: Troy is dus hoogstwaarschijnlijk de titel van de volgende Total War-game. Hopelijk leren we hier spoedig meer over.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord