Check al onze gamescom content hier!
Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Volgende Super Smash Bros. Ultimate DLC-personage via datamining bekend

Het is momenteel nog speculeren, maar het volgende Super Smash Bros. Ultimate DLC-personage schijnt bekend te zijn. Via datamining is een gebruiker gestuit op hints naar wie deze volgende vechter kan zijn.

Als je niet van eventuele spoilers houdt, ben je in dit geval alvast gewaarschuwd. Een dataminer heeft via Twitter namelijk laten weten drie codenamen voor DLC-personages in Super Smash Bros. Ultimate te hebben gevonden. Twitteraar @jam1garner heeft de codenamen onthuld die door dataminer @KuroganeHammer zijn ontdekt. Volgens de twitteraar zijn er drie codenamen gevonden, namelijk fighter_kind_jack, fighter_kind_brave en fighter_kind_packu. Packu duidt op het voor de release aangekondigde personage Piranha Plant, daar Piranha Plant in het Japans 'Packun Flower' wordt genoemd. Jack wordt afgeleid van het personage Jack Frost uit Shin Megami Tensei en duidt op Joker van Persona 5 die tijdens The Game Awards 2018 werd onthuld. Brave is hoogstwaarschijnlijk de codenaam voor het volgende DLC personage. Wat Brave precies moet betekenen is vooralsnog onduidelijk, hoewel sommige fans speculeren dat het om een personage uit de Dragon Quest-serie gaat. De 'hero-class' uit Dragon Quest wordt in het Japans namelijk 'Yuusha' genoemd, dat weer in het Engels te vertalen is naar Brave.

Smash Ultimate PP

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Middels de Fighters Pass kunnen fans vijf extra DLC-personages voor de game verkrijgen. Het eerste personage is dus Joker uit Persona 5, maar de andere vier moeten nog worden aangekondigd. Vooralsnog is er nog niets van de geruchten officieel bevestigd door Nintendo.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?