Gerucht: Volgende content voor Dragon Age in maart

Geruchten zijn er en zullen er altijd blijven, ook het nieuwe jaar 2010 is daar geen uitzondering op. De Tsjechische site van Eurogamer hint voor dit gerucht naar een nieuw pakket aan downloadable content voor de eind vorig jaar verschenen RPG Dragon Age: Origins dat de naam 'The Awakening' heeft meegekregen.

Natuurlijk wisten we al dat de game de komende jaren veel downloadable content mag verwachten, aangezien de ontwikkelaar BioWare en uitgever Electronic Arts dat eerder al hebben aangekondigd. Wat echter zo speciaal is aan deze content, is dat het waarschijnlijk als pakket in de winkels te koop zal zijn voor ongeveer tweederde van de prijs van de volledige game. Details over de inhoud hebben we nog niet voor je en ook een officiële aankondiging van EA is nog niet verschenen, dus voorlopig moet je het doen met dit gerucht. We houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?