Gerucht: Virgin maakt comeback in gamesland

Verwacht wordt dat op de aankomende E3 beurs in Los Angeles het Engelse bedrijf Virgin op grootse wijze de terugkeer naar de games industrie gaat aankondigen. Het bedrijf van duizendpoot Richard Branson komt met een nieuwe online service, waarbij uitgevers en ontwikkelaars zich kunnen aansluiten. Dit meldt het Engelse MCV.

The new gaming service rumoured to launch at E3 will seek partnerships with leading publishers and content owners, offering new and unique opportunities. Ambitious and global, the business is expected to run across the leading console formats and feature the most popular games on the market.

Wat deze nieuwe service precies gaat inhouden is op dit moment niet bekend. Bij Virgin houden ze de lippen stijf op de kaken.

In het verleden is Virgin al eerder actief geweest in de games industrie. Zo brachten zij het SEGA Master System uit in Europa en waren zij verantwoordelijk voor het uitgeven van games van verschillende ontwikkelaars als Bethesda, Capcom, Disney, LucasArts en Westwood Studios.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?