Gerucht: Verwijzing in code gooit olie op het GTA Trilogy-vuur

Geplaatst:

Er verschijnt steeds meer bewijsmateriaal voor een potentiële Grand Theft Auto Trilogy-game. Een verwijzing in de code van de Rockstar Launcher maakt een release steeds aannemelijker.

Het gerucht van een remaster van de Grand Theft Auto-trilogie doet al een tijdje de ronde. Volgens dit gerucht zouden Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas een moderne remaster moeten gaan ontvangen. Deze GTA Trilogy zou moeten verschijnen op vrijwel alle moderne platformen, waaronder de Nintendo Switch. Het GTA Trilogy-vuurtje siste nog een beetje, maar nu is de fik er weer goed in. De Rockstar Launcher, het startprogramma voor Rockstar-games, ontving namelijk gisteren een update. In de code van deze launcher zijn nu verwijzingen gevonden naar Unreal Engine-versies van de drie eerder genoemde Grand Theft Auto-games. Het lijkt er dus op dat de GTA Trilogy echt bestaat en wellicht zelfs dichterbij is dan we denken. Ook de achievements voor deze onaangekondigde trilogie lijken gelekt te zijn. In onderstaande tweets zijn deze in detail te zien.

De Grand Theft Auto Trilogy is nog niet officieel aangekondigd, maar zou volgens andere geruchten moeten verschijnen op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, Google Stadia, pc en mobiele apparaten. Wie liever met het laatste deel in de franchise aan de slag wilt op een next-gen-platform, moet helaas nog even geduld hebben. De next-gen-versie van GTA V is uitgesteld naar 2022.

Bron: GTAForums
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord