Gerucht: Vervolg op Kameo geannuleerd

Het vervolg op Kameo is al een tijdje in ontwikkeling. Volgens CVG zal de ontwikkeling echter zijn stopgezet, zodat RARE meer budget overhoudt voor Project Natal. Het project neemt zelfs zoveel budget in beslag dat er mogelijk nog meer games worden geannuleerd.

RARE is dan ook enorm druk met het project. Een vervolg op Banjo Kazooie of Perfect Dark kunnen we voorlopig dus wel vergeten. Zeker als Project Natal zo belangrijk is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?