Gerucht: Vervolg Hotel Dusk komt ook naar Europa?

Cinq's vervolg van Hotel Dusk: Room 215, genaamd Last Window is sinds een maand verkrijgbaar in Japan. Hotel Dusk: Room 215 werd goed ontvangen en het was niet verrassend toen er een vervolg bekend werd gemaakt. Wat wel opviel is dat deze enkel voor Japan was aangekondigd, en released. Maar daar lijkt verandering in te komen.

Er is namelijk sinds enkele dagen een trademark aangevraagd voor Last Window in Europa. Het lijkt er dus op dat het vervolg ook buiten Japan zal komen. Niks is nog officieel bevestigd door Cinq of Nintendo, maar mocht het zo zijn, zullen we dit zo goed als zeker op de E3 dit jaar te horen krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?