Gerucht: Vandaag presentatie mobiele versie Xbox Live?

Later vandaag zal er een presentatie zijn op het 'Mobile World Congress' in Barcelona. Waarover deze gaat weet niemand, maar door het uitlekken van een foto die op de beurs is genomen zou je zomaar eens kunnen denken dat het om de mobiele versie van Xbox Live gaat.

Op de foto zie je niet alleen de nieuwe Windows Mobile 7, maar ook een stukje Xbox Live. Verder is er nog niets bekend, maar hopelijk krijgen we daar later vandaag tijdens een presentatie van Microsoft meer informatie over en kunnen de geruchten worden bevestigd. Tot die tijd is het afwachten geblazen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?