Uncharted: The Lost Legacy

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2017
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

Gerucht: Uncharted 5 in ontwikkeling bij nieuwe Sony studio

Sony San Diego, een een nieuwe game studio voor PlayStation-games, is mogelijk bezig met de ontwikkeling van Uncharted 5. Dat moet blijken uit een LinkedIn-pagina van voormalig studiohoofd Michael Mumbauer.

Sony San Diego is een gloednieuwe game studio, die nog niet eens officieel door de Japanse gamegigant is onthuld. Toch vliegen de geruchten in het rond met wat voor PlayStation-projecten de nieuwe studio bezig is. De LinkedIn-pagina van Mumbauer kan hierop misschien antwoord geven. Op zijn pagina heeft hij namelijk geschreven, dat zijn laatste klus voor Sony het oprichten van een nieuw team in San Diego was voor een AAA actie en avonturen game wat kan duiden op de Uncharted-franchise. De laatste Uncharted-game die uitkwam was de Uncharted: The Lost Legacy in 2017. Mumbauer heeft op zijn pagina ook een video gedeeld van YouTuber RobinGaming die beweert dat de studio speciaal is opgericht om te beginnen met de ontwikkeling van Uncharted 5. Een andere mogelijke hint op de LinkedIn-pagina is dat Sony San Diego zich volgens de omschrijving van het voormalig studiohoofd gaat focussen op het uitbreiden van de bestaande PlayStation-franchises. De gedeelde video van RobinGaming is hieronder te bekijken.

Of Sony San Diego ook echt bezig bezig is met Uncharted 5 is helaas nog niet te bevestigen. Hopelijk komt Sony binnenkort met meer informatie over de nieuwe studio en de projecten waar zij mee bezig zijn.

BRON LinkedIn

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?