Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Uitbreiding PlayStation Network 2010

Sony is aan het peinzen over de toekomst van PlayStation Network. Ze hebben grootste plannen, maar doen nogal geheimzinnig hierover. Een tipje van de sluier is nu echter opgelicht.

Naar het schijnt willen ze in 2010 een uitgebreide versie brengen van PlayStation Network. Het bewerken van video's, delen van content en het beheren van digitale foto's moet makkelijker worden, dit door de producten beter te laten communiceren.

Nu is het enkel nog een kwestie van het plan nauwkeurig uitwerken en uitvoeren, aldus de woorden van Global PlayStation baas Kazuo Hirai:

It's now a matter of what all the services need to look like for each device, and coming up with a rollout plan. It's like city planning here, and we can start small. We don't need to build New York City overnight.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?