Gerucht: Ubisoft+ onderweg naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 2 januari 2021 11:04

Ubisoft+ is onderweg naar Xbox Game Pass. Volgens geruchten wordt de abonnementenservice van Ubisoft toegevoegd aan de succesvolle dienst van Microsoft.

Volgens tech blogger Jez Corden is de kans zeer groot dat Xbox Game Pass wordt verrijkt met Ubisoft+. Hij stelt in een tweet dat hij van meerdere bronnen heeft vernomen dat de dienst wordt toegevoegd. Je kent Ubisoft+ misschien beter als Uplay+, maar de dienst onderging vorig jaar een naamsverandering. Als de geruchten rondom Ubisoft+ waar zijn, dan treden zij in de voetsporen van EA Play, dat eerder al werd toegevoegd aan de Xbox Game Pass bibliotheek. Corden verwacht dat het gaat om een select groepje oudere Ubisoft-games, maar sluit niet uit dat een groot deel van de Ubisoft games beschikbaar gemaakt wordt via Xbox Game Pass.

Of en wanneer Ubisoft+ zich bij Xbox Game Pass voegt is niet bekend. Het wachten is op een officiële bevestiging vanuit Ubisoft of Microsoft.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord