Gerucht: Twee nieuwe DLC stages voor Mortal Kombat 11 in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 21 oktober 2019 13:01

Er is nieuwe data gevonden waaruit blijkt dat Mortal Kombat 11 twee nieuwe DLC stages gaat ontvangen. Mortal Kombat 11 YouTuber Mr. Alucard postte de video met het bewijs.

De onderstaande video bestaat uit een verzamelstuk van alle aankondigers die in de game aanwezig zijn. Er zijn voor de commentators voice-lines gevonden voor twee nieuwe stages. Deze twee nieuwe vechtplateaus zijn oude bekenden voor de retro Mortal Kombat fan. Deadpool is een topfavoriet die herkenbaar is aan het giftige, liquide afval dat rond het stadium drijft. De Soul Chamber is te herkennen aan het feit dat de rode ninja genaamd Ermac daar zijn krachten verzameld. Tussen de huidige aankondigers werd ook Raiden gevonden als commentator, dus het ziet er naar uit dat hij ook binnenkort wordt toegevoegd.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Wanneer deze stages naar de game komen is helaas nog onbekend.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord