Gerucht: Toy Story 3 krijgt game?

Bij de nieuwe Disney Pixar-film Up was een teaser te zien van Toy Story 3. De film zal in juli 2010 in de bioscopen gaan verschijnen. Natuurlijk komt er rond die tijd ook een game aan van de gelijknamige film.

THQ staat weer aan het roer bij de ontwikkeling van Toy Story 3. Waar de game over zal gaan is nog onbekend, aangezien het plot van de film ook nog niet bekend is. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?