Gerucht: This is Vegas verleden tijd?

Onlangs schreef ik al een artikel over de overname van Midway door Warner Bros. Nu lijkt het erop dat de game This is Vegas van Midway is geannuleerd.

GameStop heeft namelijk iedereen die een pre-order heeft geplaatst van de game gemaild met de mededeling dat de game geannuleerd zou zijn en de bestelling niet meer geleverd kan worden. Het lijkt er dus op dat This is Vegas niet meer zal verschijnen. Slecht nieuws dus voor de gamer die hierop zat te wachten, maar het is nu eerder This was Vegas dus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?