Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Thief 4 voor de PS3

Uit een tweet op de officiële PlayStation Twitter pagina valt te herleiden dat Thief 4 toch ook naar de PlayStation 3 komt.

Oh man: http://www.thief4.com/

De tweet is inmiddels verwijderd, maar bevatten de bovenstaande tekst. En wekt de geruchten op dat Sony PlayStation misschien iets te vroeg was met het bekend maken van dit nieuws.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?