Check hier alle E3 2021-content

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Gerucht: The Elder Scrolls-serie in de maak bij Netflix

Er is mogelijk een The Elder Scrolls-serie in de maak bij Netflix. Dat beweert Daniel Ritchtman, een insider uit de filmindustrie.

The Elder Scrolls is één van de populairste en meest geliefde game-franchises op het moment. Volgens Daniel Ritchtman is Netflix nu bezig met een serie gebaseerd op deze game-serie. De serie speelt zich ,net als de videogames, in de wereld van Tamriel af. Volgens de insider krijgt The Elder Scrolls-serie dezelfde behandeling als The Witcher heeft gekregen op de populaire streamingdienst. Op dit moment heeft de franchise vijf games en een MMORPG The Elder Scrolls Online met The Elder Scrolls VI aangekondigd, maar over die game is op dit moment nog vrijwel geen informatie bekend. Vorig jaar liet Bethesda weten dat de release van The Elder Scrolls VI nog jaren op zich kan laten wachten.

Skyrim8

Bethesda en Netflix hebben nog niets over deze serie bevestigd, dus lees dit bericht met een korrel zout.

BRON Gamerant

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?