Gerucht: Teaser voor Fortnite en Avengers: Endgame crossover

Geplaatst:

Epic Games heeft mogelijk een teaser geplaatst voor een Fortnite en Avengers: Endgame crossover. Donald Mustard, de creatief directeur van Epic Games, plaatste een tweet die kan duiden op een mogelijke samenwerking tussen de populaire battle royale-game en film-franchise.

In de tweet staat een foto van de acteur die Iron Man speelt in The Avengers films, Robert Downey Junior. Op de foto heeft Downey Jr. een Fortnite shirt aan. Donald geeft als commentaar bij de foto dat de acteur goed bezig is en dat hij hem snel weer gaat zien.

Of deze tweet over een samenwerking tussen Fortnite en The Avengers gaat is nog niet bevestigd. Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bioscoop.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord