Gerucht: Teaser voor Fortnite en Avengers: Endgame crossover

Epic Games heeft mogelijk een teaser geplaatst voor een Fortnite en Avengers: Endgame crossover. Donald Mustard, de creatief directeur van Epic Games, plaatste een tweet die kan duiden op een mogelijke samenwerking tussen de populaire battle royale-game en film-franchise.

In de tweet staat een foto van de acteur die Iron Man speelt in The Avengers films, Robert Downey Junior. Op de foto heeft Downey Jr. een Fortnite shirt aan. Donald geeft als commentaar bij de foto dat de acteur goed bezig is en dat hij hem snel weer gaat zien.

Of deze tweet over een samenwerking tussen Fortnite en The Avengers gaat is nog niet bevestigd. Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bioscoop.

BRON Twitter

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?