Gerucht: Tales of Vesperia krijgt vervolg

Goed nieuws voor de Tales of Vesperia fans. Namco Bandai denkt namelijk na over een vervolg op de game. Tales of Vesperia 2 is echter nog niet officieel bevestigd, maar de medewerkers kun niet wachten om te beginnen aan de ontwikkeling van de game.

Makoto Yoshizumi, manager van Namco Bandai, vertelde namelijk dat er tijdens personeelsbijeenkomsten regelmatig wordt gevraagd naar een tweede deel. Volgens Yoshizumi moeten de medewerkers echter niet praten zoals een fan, maar gelukkig voor ons maakt dit de kans op een tweede deel groter.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?