Gerucht: Take-Two werkt aan Bioshock 3

We kunnen wellicht binnenkort een nieuwe Bioshock-game verwachten. Take-Two werkt vermoedelijk namelijk aan Bioshock 3.

Bioshock 3 is nog niet officieel aangekondigd, maar zit wellicht wel bij Take-Two Interactive in de pijplijn. Tijdens een vergadering over de financiën van het bedrijf vertelde de CEO van Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, namelijk dat het grootse plannen heeft. Volgens Zelnick zitten er vervolgen op hun grootste franchises in de pijplijn en ligt er ook een nieuwe IP in het verschiet. De ontwikkelaar heeft nog niet onthuld om welke vervolgen het gaat, maar er is een grote kans dat Bioshock 3 een van die vervolgtitels gaat zijn. Het meest recente deel, Bioshock Infinite, is namelijk alweer zes jaar oud. Andere grote kanshebbers zijn natuurlijk GTA VI van dochterbedrijf Rockstar en Mafia 4.

Bioshock 2

Of Bioshock 3 er ook daadwerkelijk aan gaat komen, is momenteel nog niet bekend. Hopelijk maakt Take-Two Interactive spoedig meer bekend.

BRON Gamerant

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?