Gerucht: Take-Two werkt aan Bioshock 3

Geplaatst: 12 november 2019 13:50
Aangepast: 12 november 2019 15:45

We kunnen wellicht binnenkort een nieuwe Bioshock-game verwachten. Take-Two werkt vermoedelijk namelijk aan Bioshock 3.

Bioshock 3 is nog niet officieel aangekondigd, maar zit wellicht wel bij Take-Two Interactive in de pijplijn. Tijdens een vergadering over de financiën van het bedrijf vertelde de CEO van Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, namelijk dat het grootse plannen heeft. Volgens Zelnick zitten er vervolgen op hun grootste franchises in de pijplijn en ligt er ook een nieuwe IP in het verschiet. De ontwikkelaar heeft nog niet onthuld om welke vervolgen het gaat, maar er is een grote kans dat Bioshock 3 een van die vervolgtitels gaat zijn. Het meest recente deel, Bioshock Infinite, is namelijk alweer zes jaar oud. Andere grote kanshebbers zijn natuurlijk GTA VI van dochterbedrijf Rockstar en Mafia 4.

Of Bioshock 3 er ook daadwerkelijk aan gaat komen, is momenteel nog niet bekend. Hopelijk maakt Take-Two Interactive spoedig meer bekend.

Bron: Gamerant
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord