Gerucht: Super Smash Bros. Ultimate krijgt nieuwe modus en mysterie rondom Luigi's dood opgelost?

Nintendo werkt mogelijk aan een nieuwe modus voor Super Smash Bros. Ultimate. Een Twitteraar heeft namelijk het vage deel van het menu onder de loep genomen en komt met de conclusie dat de nieuwe modus Spirit moet gaan heten. Wat de modus gaat betekenen dat is mij persoonlijk nog een raadsel, maar volgens fans heeft de dood van Luigi daarmee mogelijk te maken.

Tijdens de Nintendo Direct-presentatie op 8 augustus jongstleden kwam er een frame in beeld van het hoofdmenu van Super Smash Bros. Ultimate. Linksonder in het menu werd een onderdeel bewust vaag gehouden, waardoor niet duidelijk zichtbaar was wat er stond. Dit is natuurlijk met opzet onscherp gemaakt. Twitter-gebruiker noctulescent, heeft dit onder de loep genomen en heeft de lege pixels ingevuld. Er ontstond een afbeelding met een vlam en de naam Spirits.

De nieuwe modus zou een connectie kunnen hebben met de een andere onbeantwoorde vraag uit de game. In de aankondigingstrailer van Simon Belmont zien we hoe Death van Castlevania Luigi met een enorme zeis slaat. Luigi's geest verlaat enkele seconden later zijn lichaam. Nu gaan de geruchten de wandelgangen rond dat de nieuwe modus hier wel eens mee te maken kan hebben. Je kunt een personage bevrijden door te vechten en deze weer tot leven wekken.

Het is momenteel nog een grote raadsel, maar het is in elk geval zeker dat we nog lang niet klaar zijn met aankondigingen rondom Super Smash Bros. Ultimate. Ik krijg steeds meer zin om met de game aan de slag te gaan. Lees in mijn preview wat mijn eerste ervaringen zijn met Super Smash Bros. Ultimate.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?