Gerucht: Super Mario Galaxy 2 in augustus?

De kerstperiode is meestal rustig binnen game land en daarom hebben we dan ook lekker de tijd om geruchten de wereld in te helpen. Zo hebben we vernomen dat een Franse website met het nieuws is gekomen dat Super Mario Galaxy 2 eind augustus 2010 gaat verschijnen.

Nintendo heeft geen officiële mededeling hier over gedaan en daarom onderstrepen we nogmaals dat dit een gerucht is en we netjes wachten op een bevestiging van Nintendo, maar we je wel weer een nieuwtje hebben kunnen geven in deze winterse komkommer periode.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?