Gerucht: Steven Spielberg nieuwe producent Halo-film?

Vandaag stond er op IESB te lezen dat Steven Spielberg mogelijk een overeenkomst heeft met Microsoft om de verfilming van Halo te produceren.

Volgens de website is Spielberg erg onder de indruk van het script, dat overigens geschreven werd door Stuart Beattie. Deze laatstgenoemde is verantwoordelijk voor de scripts van onder meer de Pirates of the Caribbean-reeks en G.I. Joe: The Rise of Cobra. Het script is gebaseerd op het boek van Eric Nyland en zal de naam Halo: The Fall of Reach dragen.

De film zal het ontstaan van de Master Chief en de verovering van de planeet Reach in beeld brengen. Peter Jackson, bekend van onder meer King Kong, werd ook al gelinkt aan een Halo-verfilming, maar dit project zou volgens onze bron niet meer in ontwikkeling zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?