Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Gerucht: Starfield screenshots zijn mogelijk gelekt

Het lijkt erop dat er screenshots zijn gelekt van Starfield, de sci-fi RPG waar Bethesda momenteel mee bezig is. De game heeft op dit moment prioriteit boven The Elder Scrolls 6.

Helaas hebben we naast een teaser nog niet veel van de game gezien. De teaser werd in 2018 getoond tijdens de E3. Hoe de game eruit gaat zien is dus nog niet bekend. Onlangs verschenen er drie afbeeldingen op Imgur, die volgens claims uit de nieuwe game Starfield komen. Eén van de afbeeldingen is een in-game screenshot van een astronaut die voor een ruimtestation lijkt te staan, de ander laat een close-up zien van het UI-element uit de eerste foto en de derde is een afbeelding van een wel erg apart ruimteschip. De afbeeldingen sluiten zeker aan bij het beeld dat we hebben van Starfield en het lettertype van de UI is hetzelfde als het lettertype van de knoppen 'watch teaser' en 'sign up' op de Starfield website. Daarnaast gaan er ook geruchten rond dat deze afbeeldingen van de 2018-versie van de game zijn. Of één van deze dingen waar is, weten we natuurlijk niet.

De teaser van Starfield werd getoond op de E3 in 2018, daarna hebben we niets meer van de game gezien.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?