Gerucht: Starfield screenshots zijn mogelijk gelekt

Geplaatst: 28 september 2020 10:28
Aangepast: 30 september 2020 13:07

Het lijkt erop dat er screenshots zijn gelekt van Starfield, de sci-fi RPG waar Bethesda momenteel mee bezig is. De game heeft op dit moment prioriteit boven The Elder Scrolls 6.

Helaas hebben we naast een teaser nog niet veel van de game gezien. De teaser werd in 2018 getoond tijdens de E3. Hoe de game eruit gaat zien is dus nog niet bekend. Onlangs verschenen er drie afbeeldingen op Imgur, die volgens claims uit de nieuwe game Starfield komen. Eén van de afbeeldingen is een in-game screenshot van een astronaut die voor een ruimtestation lijkt te staan, de ander laat een close-up zien van het UI-element uit de eerste foto en de derde is een afbeelding van een wel erg apart ruimteschip. De afbeeldingen sluiten zeker aan bij het beeld dat we hebben van Starfield en het lettertype van de UI is hetzelfde als het lettertype van de knoppen 'watch teaser' en 'sign up' op de Starfield website. Daarnaast gaan er ook geruchten rond dat deze afbeeldingen van de 2018-versie van de game zijn. Of één van deze dingen waar is, weten we natuurlijk niet.

De teaser van Starfield werd getoond op de E3 in 2018, daarna hebben we niets meer van de game gezien.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord