Gerucht: Starfield krijgt ruimteschip-bouwer

Geplaatst:

Er is een grote hype gaande rondom Starfield, de grote franchise van Bethesda. Dat gaat momenteel gepaard met een aantal geruchten, onder andere over een optie om je eigen ruimteschip te bouwen.

Bethesda heeft pasgeleden een enquête uitgezet, waarin een vraag gesteld wordt die suggereert dat de game je de optie gaat geven om je eigen ruimteschip te bouwen. Mensen moeten aangeven hoeveel de volgende stelling op hen van toepassing is: 'Ik stop een hoop tijd in het maken van mijn personage, huis en ruimteschepen'. De enquête noemt Starfield niet expliciet, maar het kan eigenlijk bijna niet over een andere game gaan. Naast de enquête verschenen er ook afbeeldingen op Reddit en Twitter die lijken op artwork voor Starfield. De afbeeldingen laten een soort ruimtestation zien, een aantal ruimteschepen en een horloge.

Bethesda heeft nog niet gereageerd op deze geruchten.

Bron: Reddit

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord