Check al onze gamescom content hier!
The Spyro Reignited Trilogy
  • ONTWIKKELAAR Toys for Bob
  • RELEASEDATUM 13 november 2018, 3 september 2019 (PC), 3 september 2019 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE -

Gerucht: Spyro Reignited Trilogy komt naar de Nintendo Switch?

Eind vorig jaar hebben we kunnen genieten van Spryo Reignited Trilogy op de PlayStation 4 en Xbox One. Er lijkt nu echter bewijs te zijn dat de game ook naar de Nintendo Switch komt.

Het Twitteraccount van Spyro Universe, die alles rondom de Spyro-games plaatst, plaatste onlangs een screenshot van de Duitse GameStop website. Hierop is een winkelpagina te zien van Spyro Reignited Trilogy voor de Nintendo Switch. Volgens deze winkelpagina krijgt de Switch-versie van de game een releasedatum van 16 augustus. De betreffende winkelpagina van de Duitse GameStop is inmiddels weer offline gehaald. Zowel uitgever Activision als Nintendo zelf hebben nog niet gereageerd op deze geruchten.

Spyro Reignited Trilogy Switch Gerucht

Spyro Reignited Trilogy is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Misschien krijgen Nintendo Switch-bezitters dit jaar dus ook de kans om de game te spelen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?